FOTO: Depeche Mode na pive v Petržalke!

19.5.2017
0
Foto: depeche mode na pive v petržalke! - u1
Páčil sa vám článok?

Nenápadná petržalská reštaurácia zažila poriadne prekvapenie! Členovia legendárnej britskej kapely Depeche Mode, ktorá v sobotu koncertuje na Pasienkoch, dorazili do Bratislavy už včera. No slávni hudobníci nezostali v hoteli, ale vyrazili medzi bežných Bratislavčanov!

Šťastie stretnúť v priestoroch jedného petržalského bistra skutočné legendy svetovej hudobnej scény mal aj Andrej Kratochvíl, ktorý si tento zážitok zrejme bude pamätať do konca života. „Bolo to celkom náhodné. Môj kamarát Milan, ktorý náhodou prišiel do reštaurácie, mi zrazu zatelefonoval, že tam zrejme neplánovane došli Depeche Mode,“ opísal pre bratislavskenoviny.sk svoj zážitok Andrej. 

Keď sa Andrej túto správu dozvedel, neváhal a rýchlo utekal do podniku. „Neboli tam skoro žiadni iní ľudia,vybrali si ho zrejme preto, že chceli mať pohodičku,“ vysvetľuje dôvody, prečo si zrejme Martin Gore a Andy Fletcher zvolili bistro mimo centra mesta. Ako sme však zistili, agentúra si miesta v reštaurácii dopredu rezervovala, nešlo teda o náhodu. 

Podnik však zostal naďalej otvorený a dvaja členovia legendárnej trojice (spevák David Gahan sa výletu do Petržalky nezúčastnil) tu pobudli takmer tri hodiny. Prišli okolo siedmej večer a odchádzali pred desiatou. Personál spočiatku vôbec netušil, že obsluhuje naozaj výnimočných hostí. „Smiešne na tom bolo to, že Milan je ich veľký fanúšik, ale personál vôbec nevedel, že sú to Depeche Mode, nespoznali ich. Pre nich to boli normálni hostia a spoznal ich až on,“ vysvetľuje Andrej.

Andy Fletcher a Martin Gore sa v podniku pokojne navečerali a dali si nejaké drinky. Jedli zdravo, dali si napríklad ostrieža, brokolicu, hummus, šalát plus nejaké pivo a víno. Samozrejme, neboli úplne sami, mali so sebou doprovod, pravdepodobne ľudí z agentúry. „Boli veľmi milí, keď odchádzali, podali každému čašníkovi ruku, aj kuchárovi,“  dodáva Andrej.

(ms, Foto: md)

Páčil sa vám článok?