Neuveriteľné. Čerstvo položený asfalt v Devíne odfrézovali!

24.11.2018
0
Kremeľská

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Vodiči jazdiaci po rušnej ceste cez Devín či už domov alebo ďalej von z centra musia opäť nechápavo krútiť hlavou. Na Kremeľskej ulici priamo v centre Devína odstránili nový asfalt, ktorý položili v októbri.

Práce na Kremeľskej, teda hlavnej ceste vedúcej cez Devín, prebiehali v októbri, keď tu osadili aj semafor a vodiči sa na zúžený úsek (do jedného pruhu) dostávali iba na striedačku.  Na zničené úseky autobusových zastávok tu totiž pokladali nový povrch, ale nanovo sa vyasfaltoval oveľa dlhší hrboľatý úsek. Ide zhruba o úsek medzi Štrbskou a kostolom. Práce ukončili koncom októbra, okrem nového povrchu na zastávkach, ktorý nahradil zničené mačacie hlavy, sa miestni krátko tešili aj z novučkého asfaltu na inom úseku.

Odvčera je však nový asfalt preč, robotníci ho odfrézovali a vodiči sa opäť na tento úsek dostávajú iba na striedačku. "Ten nový asfalt bol zlý," tvrdil nám o dôvodoch opráv jeden z robotníkov. Dnes, teda v sobotu, už na miesto pokladajú nový asfalt. 

"Ide o reklamáciu zákazky, ktorú si hlavné mesto uplatňuje u dodávateľa služby v rámci zmluvných podmienok," informovala nás o prácach hovorkyňa magistrátu Zuzana Onufer. 

Zdroj: ms

(ms)

Páčil sa vám článok?