Vodiči stáli v kolóne pred Botanickou zbytočne! Dodávateľ zrejme zabudol odstrániť dopravné značky

4.9.2017
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Vodiči smerujúci dopoludnia do mesta z Karlovej Vsi, Dúbravky či Devína si poriadne zanadávali, stáli totiž v obrovskej kolóne. A ukazuje sa, že pravdepodobne úplne zbytočne.

O veľkých kolónach, ktoré sa tvorili na začiatku Botanickej za Vodárenským múzeom, sme vás informovali už cez deň (horná fotografia je z Devínskej cesty). Stáli v nich autá na Devínskej ceste i Karloveskej, písali sme o tom TU. Obrátili sme sa preto na magistrát, kedy na mieste začnú prebiehať nejaké práce a najmä, dokedy musia vodiči rátať s dopravným obmedzením. No na naše veľké prekvapenie značenie dnes popoludní odrazu zmizlo a cesta je priechodná v oboch prúdoch (na spodnej fotografii). Na ohradenej časti vozovky pritom v posledných dňoch nik nepohol ani prstom, písali sme o tom TU, a všetko vyzerá tak, že dopravné značky na ceste jednoducho zabudli.

„Prenosné dočasné dopravné značenie bolo definitívne odstránené dnes popoludní. Za chybu dodávateľa stavebných prác sa verejnosti ospravedlňujeme, informoval nás Marek Papajčík  z oddelenia komunikácie a marketingu magistrátu.

Keď sme sa pritom magistrátu na dopravné obmedzenie pýtali minulý týždeň, dostali sme od Mareka Papajčíka nasledujúcu odpoveď: „V tejto lokalite je ohlásená porucha na kanalizácii (v blízkosti čerpacej stanice). Práce už mali byť ukončené a dopravné zábrany odstránené.“

Vyzerá to teda tak, že dodávateľ prác jednoducho iba zabudol odstrániť dopravné značky, ktoré zužovali cestu celé dni a vodiči stáli v kolóne úplne zbytočne. S týmto podozrením sa na nás i doobeda obrátil jeden z čitateľov.

Zdroj: ms

​(ms)

Páčil sa vám článok?