Vodiči zúria: Pred Botanickou sa pre zúženie pruhov vytvárajú obrovské kolóny

4.9.2017
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Naše obavy sa naplnili. Zúženie pruhov na Botanickej ulici hneď za Vodárenským múzeom je realitou aj po začiatku školského roka. V smere z Devína a Karlovej Vsi do mesta sa tak doobeda tvoria obrovské kolóny.

Podľa pôvodného plánu mala byť vozovka na tomto mieste opravená ešte v auguste, písali sme o tom TU. No pruhy na Botanickej ulici v úseku medzi Vodárenským múzeom a benzínovou pumpou sú zúžené i dnes a čo je horšie, už celé dni sa na mieste nič nedeje.  „V tejto lokalite je ohlásená porucha na kanalizácii (v blízkosti čerpacej stanice). Práce už mali byť ukončené a dopravné zábrany odstránené,“ odpovedal nám ešte minulý týždeň Marek Papajčík z oddelenia komunikácie magistrátu ešte minulý týždeň. Botanická je totiž v správe hlavného mesta.

Napriek tomu, že cesta, ktorá sa pravdepodobne prepadáva, mala byť opravená ešte v 34. týždni, dodnes sa tak nestalo a napĺňa sa ten najhorší scenár. Na Devínskej ceste v smere z Devína sa tvorila kolóna už pred pol ôsmou ráno ďaleko pred výjazdom na Dlhé diely (horná fotografia, vpravo vidno zjazd z Dlhých dielov), podobne na tom boli vodiči, ktorí išli do mesta z Karlovej Vsi či Dúbravky.

Požiadali sme magistrát o vyjadrenie, kedy bude cesta plne prejazdná. Akonáhle ho získame, text doplníme.

Zdroj: ms

​Zúženie pruhov a Botanickej, nepracuje tu nikto.

(ms)

Páčil sa vám článok?