VIANOCE: Vianočná šou na klzisku pred Carltonom

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 24. decembra od 8. do 17. hodiny bude na Hviezdoslavovom námestí Štedrý deň plný zábavy. Mestská časť STaré Mesto, Nadácia Markíza, Globtel a Monarch tu totiž pripravili celodenný zábavný program pre deti Dávať je viac... alebo o troch grošoch.

O zábavu sa postarajú Kveta Horváthová, Jozef Pročko a ďalší zaujímavý hostia. Prídite aj vy podporiť myšlienku, že dávať je viac.

Ani tento rok nebudú chýbať Bratislavské folkové vianoce. Budú od 15. do 17. decembra v koncertnej sieni Klarisky, kde sa predstaví Karel Plíhal (15.12. o 19.00), Harvestri a Wabi Daněk (16.12. o 19.00), skupina Kruhy a Jaroslav Samson Lenk (17.12. o 19.00), ale aj na Hlvanom námestí, kde sa po tieto dni postupne o 18.00 predstavia skupiny Rolničky, Sklo, Slzy cez smiech,Bratia kapucíni, Trampas, Peter Janku...

V Prezidentskej záhrade pokračuje cyklus koncertov Vianoce v záhrade. Denne do 23. decembra vždy o 17. hodine tu vystúpia rôzne detské folklórne súbory, dychovky, spevácke zbory. Vyvrcholením má byť 23. 12. koncert folkovej skupiny Sklo s programom Vianoce.

(brn)

Jedným z najnavštevovanejších stánkov na tohtoročných Vianočných trhoch na Hlavnom námestí je stánok ženského klubu Dovina Lion´s Club Bratislava. Pred pár dňami tradičný vianočný sortiment doplnili výborne domáce koláče a zákusky, ktoré upiekli a vlastnoručne priniesli manželky viacerých známych osobností spoločenského života, ako napr. Jarmila Miklošová, Mária Moravčíková, alebo Mária Kresánková. Výťažok z vianočného predaja venuje Dovina Lion´s Club podľa slov svojej predsedníčky Bohdany Machajovej na podporu činnosti Domova dôchodcov na Podjavorinskej ulici v Starom Meste.
FOTO - M.K.

Páčil sa vám článok?