Bábkové divadlo prichádza s hrou pre celé rodiny

14.11.2018
0
Príbehy stien

Zdroj: babkovedivadlo.sk

Páčil sa vám článok?

Bratislavské bábkové divadlo uvedie už tento piatok (16. novembra 2018)  v priestoroch Istropolisu premiéru hry Príbehy stien. Ide o hru určenú pre celé rodiny.

Ide o bábkovú inscenáciu pre celé rodiny o strachu, jeho prekonávaní a túžbe po porozumení. Rozpráva o stenách, múroch, plotoch. O veľkých – viditeľných, ale aj malých – nenápadných. Sú však aj také, ktoré nie je vidno vôbec, ale stále do nich narážame. Preto Bratislavské bábkové divadlo rozpovie príbehy o stenách, ktoré nám bránia vo výhľade, ako aj o tých, ktoré pomyselne staviame medzi sebou. Niektoré nás chránia, iné obmedzujú. Vieme ich však rozoznať?

Hra s názvom Príbehy stien vznikla na podklade poviedok z antológie Príbehy stien Michaela Reynoldsa v adaptácii a réžii Kataríny Aulitisovej. O hudbu sa postaral Fero Király a na scéne, bábkach a kostýmoch sa podieľala Markéta Plachá. V hre účinkujú Anna Čonková, Jaroslava Hupková, Ľubomír Piktor, Lukáš Tandara, Peter Pavlík a.h. Hra je prístupná všetkým návštevníkom od 9 rokov.

Predstavenie sa uskutoční v piatok o 18.00 h v priestoroch Istropolisu  (zadný vchod z ulice Škultétyho č. 5). Zriaďovateľom divadla ja Bratislavský samosprávny kraj.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?