Glenn Miller Orchestra sa vracia do Bratislavy!

5.11.2018
0
Glenn Miller Orchestra

Zdroj: Archív G. M. O.

Páčil sa vám článok?

Svetoznáme zoskupenie The Glenn Miller Orchestra opäť vyráža na európske turné, v rámci ktorého zavíta aj do Bratislavy. Slovenských fanúšikov tak poteší už po štvrtýkrát. Koncert sa uskutoční 15. januára 2019 vo Veľkej sále Istropolisu.

Pôvodné americké teleso Glenn Miller Orchestra vzniklo v tridsiatych rokoch minulého storočia. Zakladateľ Glenn Miller bol už ako 35 ročný považovaný za novú a najžiarivejšiu hviezdu amerického jazzového neba. Tento mladík dokázal divákom priniesť nezabudnuteľný zážitok založený na dokonalej harmónií celého orchestra.

Na poste dirigenta a kapelníka sa vystriedali mnohí umelci. Jedným z nich je aj holandský dirigent a klavirista Wil Salden, ktorý vedie orchester už niekoľko desaťročí a príde s orchestrom aj do Bratislavy. Jeho talent a prácu si budete môcť vychutnať naživo už 15. januára 2019 v bratislavskom Istropolise. Odznejú tu obľúbené štandardy ako napríklad "Sunrise Serenade", "Moonlight Serenade", "Moon Love", "Over the Rainbow", "Blue Orchids", "The Man With the Mandolin", "Careless", "When You Wish Upon a star "a" Imagination ".

Vstupenky si môžete zakúpiť online na www.xl.sk , alebo osobne u organizátora koncertu na  Trenčianskej ul. č. 56/C v Bratislave.

(ts, ms)

 

Páčil sa vám článok?