Po úspechu prichádza pád. V MDPOH uvedú úspešnú hru českého režiséra Petra Zelenku Job Interviews

11.10.2017
0

Zdroj: MDPOH

Páčil sa vám článok?

Poznáte príslovie, ktoré hovorí, že na každého raz príde? Mestské divadlo Pavla Országha Hviezdoslava otvorilo svoje brány v septembri a návštevníci si môžu vyberať z naozaj zaujímavých inscenácií. Jednou z nich je aj hra Job Interviews.

V tejto hre úspešná podnikateľka a majiteľka castingovej agentúry Viera (v podaní Zuzany Mauréry) stúpa po kariérnom rebríčku čoraz vyššie a vyššie... aj keď na úkor manželstva, rodiny a priateľov. Je inteligentná, pohotovo vtipná, kruto cynická, jednoduché výkonné a sebaisté monštrum. Ako to však býva, po výslní prichádza pád.

Autorom hry je úspešný filmový režisér a scenárista Petr Zelenka. Ten ju vo vlastnej réžii uviedol v Česku v roku 2014 a hra mala veľký úspech aj vo svete. V MDPOH si ju môžete pozrieť do konca tohto roka až trikrát - 31. októbra, 29. novembra a 12. decembra vždy o 19.00 hodine. Hra v podaní slovenských hercov - Eduarda Víteka, Milana Bahula, Róberta Jakaba, Jána Jackuliaka, Eleny Podzámskej, Zuzany Porubjakovej a Barbory Palčíkovej vás prinúti zamyslieť sa nad tým, čo je v živote skutočne podstatné a že nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Program MDPOH nájdete TU.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?