V Dúbravke chystajú módnu prehliadku - seniorky sa zahrajú na modelky

11.5.2017
0
V dúbravke chystajú módnu prehliadku - seniorky sa zahrajú na modelky - Jeshko2
Páčil sa vám článok?

V mestskej časti Bratislava- Dúbravka sa uskutoční veľkolepá módna prehliadka známej návrhárky Jenny Jeshko. Módna show bude výnimočná, v úlohe modeliek sa totiž predvedú elegantné a pôvabné dúbravské seniorky.

„Modelky upraví vizážistka, kaderníčka a oblečú si výnimočné modely, ktoré predvedú za sprievodu hudby,“ hovorí Vlasta Babitzová, vedúca Denného centra 4.

Jenny Jeshko reprezentuje sebavedomú, odvážnu ženu so zmyslom pre humor, ktorá sa nebojí experimentovať, ma rada módu, farby a vzory. Jenny Jeshko je unikátna československá značka tvorená autorkou slovenského pôvodu. Hravosť, farebnosť a prienik rôznych štýlov sú hlavným menovateľom produktov tejto návrhárky. Centrálnym motívom je výšivka. V kolekciách sa snúbia zdanlivo nezlučiteľné protiklady – netradičné spojenia materiálov, vzorov a štýlov. Nekonvenčnosť spojenia glam-rock vzoru na prírodnom materiáli alebo napríklad ľudovej výšivky na luxusnej koži podtrhuje nekonvenčnosť a zmysel pre humor nositeľky tejto značky. Všetky výrobky sú vyrobene ručne. Každý výrobok je unikát.

Organizátori srdečne pozývajú všetkých, ktorí chcú zažiť atmosféru módnej prehliadky so všetkým, čo k nej patrí. Prehliadka sa uskutoční v KC Fontána v pondelok 15. mája o 15:00.

(ts, ars, foto: mu)

 

Páčil sa vám článok?