Na pláži hudba, dobové oblečenie a zmrzlina za 1 Sk

22.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

Na magické osmičky v dátumoch, no vo veselom štýle, si zaspomínajú všetci, ktorí prídu v sobotu na bratislavskú Fiesta pláž na Tyršovom nábreží v Bratislave. Organizátori Retro deň pripravili teraz, keď si Slováci pripomínajú vpád spojeneckých vojsk, no aj všetky dôležité osmičkové dátumy - 1918, 1948, 1968 i 1989. A to najmä módou.

Cez krajinu sa prehnala história, vystriedali sa režimy, menila sa móda, ale túžba ľudí po letnom oddychu a zábave sa nezmenila. Preto všetci, ktorí majú doma pruhované pánske plavky na traky alebo biely čipkovaný slnečník ako vo filme Rozmarné léto, minisukne, dederónové košele a džínsy ako vo filme Rebelové alebo čokoľvek iné, sú srdečne vítaní.

Na Fiesta pláži budú celý deň z ampliónov znieť staré hity, personál pláže bude v dobových kostýmoch a tancovať sa bude všade. Okrem módy a hitov organizátori pripravili ďalší letný hit, zmrzlinu za dobové ceny. Malú zmrzlinu si bude možné kúpiť už za 1 Kčs (jednu korunu, 0,03 €) a veľkú za 2 Kčs (dve koruny, 0,07 €).

(sita)

Páčil sa vám článok?