Euro na Železnej studienke už túto nedeľu

19.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

Mestské lesy v Bratislave pripravili na nedeľu 24.8. ďalšie zo seriálu podujatí pre rodiny s deťmi - Leto na Železnej studienke, tento krát so zameraním na príchod novej meny.

Výber témy nebol náhodný – práve v tento deň totiž začína povinné zobrazovanie duálne cien v korunách aj v eurách. A aj keď téma je to vážna, o zábavu bude postarané. Začiatok podujatia je naplánovaný na 15-tu hodinu s predpokladaným ukončením o 18.00.

Popoludnie na obľúbenom bratislavskom víkendovom mieste spríjemní návštevníkom množstvo atrakcií. Deti sa môžu tešiť nielen na bábkové divadielko Gašparko a čarovná euroskrinka, ale aj na rôzne súťaže, v ktorých budú môcť vyhrať zaujímavé ceny. Návštevníkov určite rozveselia vystúpenia klaunov,  ktorí si tiež vzali „na paškál“ našu novú menu.

Euroarborétum sa pri príležitosti začiatku duálneho zobrazovania cien rozrastie o nový prírastok – gaštan jedlý. Ten zasadí prvá dáma eura na Slovensku, členka predstavenstva VÚB banky a bývalá viceguvernérka NBS, pani Elena Kohútiková, ktorá bude zvedavým návštevníkom pripravená zodpovedať všetky otázky týkajúce sa eura. Na záver dňa divákom zatancujú tanečníci zo skupiny Jumbo a so svojim vystúpením sa predstavia aj superstáristi Robo Mikla a Petra Kepeňová.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?