Vallo: Použitím bratislavskej kaviarne premiér znovu naznačil, že Bratislavčania sú odtrhnutí od reality

2.3.2021
Matúš Vallo

Zdroj: TASR Martin Baumann

Páčil sa vám článok?

Predseda vlády Igor Matovič sa svojimi najnovšími výrokmi dostal do sporu už aj s bratislavským primátorom Matúšom Vallom.

Premiér Igor Matovič včera poobede na sociálnej sieti v súvislosti so zabezpečením ruských vakcín na Slovensko napísal takýto status: "Ako prebrať bratislavskú kaviareň v karanténe z letargie? Kúpiť bez ich láskavého dovolenia Sputnika."  Neskôr dodal, že ďakuje tým, ktorí chápu rozhodnutie zabezpečiť pre ľudí okrem už nedostatočného množstva kontrahovaných vakcín cez Európsku komisiu aj ruskú vakcínu Sputnik V. 

Zdroj: Facebook/Igor Matovič

​Nahneval tým mnohých Bratislavčanov, na premiérov status reagoval aj primátor Bratislavy Matúš Vallo. "Použitím bratislavskej kaviarne premiér znovu naznačil, že Bratislavčanky a Bratislavčania sú odtrhnutí od reality, lebo tá sa odohráva inde na Slovensku," uviedol ako reakciu na premiéra s tým, že aj Bratislavčanom zomierajú blízki a tiež zvládajú dôsledky neskorých a zlých rozhodnutí vlády. "Aj my žijeme v strachu a neistote z budúceho vývoja," konštatoval Vallo.

Snaha oddeliť Bratislavu od zvyšku Slovenska je podľa jeho slov zlá, či sa s ňou niekto zahráva vedome, alebo nevedome. A svedčí podľa primátora len o tom, že kulisy sa po voľbách zmenili, ale "mysle niektorých politikov zostali v stereotypoch minulosti."

(nc)

Páčil sa vám článok?