Slovensko hlási ďalšie dve úmrtia na COVID-19, muž zomrel krátko po návrate z dovolenky v Chorvátsku

1.9.2020
0

Zdroj: uvn.sk

Páčil sa vám článok?

Smutná správa. Na Slovensku podľahli novému koronavírusu ďalší dvaja ľudia. Obaja svoj boj o život prehrali v Ústrednej vojenskej nemocnici SNP Ružomberok

Informáciu nám potvrdila hovorkyňa nemocnice Petra Dišková. "1. 9. 2020 zomreli vo vojenskej nemocnici dvaja pacienti s pozitívnym výsledkom testu na Covid-19. Krátko po polnoci zomrel 62 ročný muž z Lúčok, ktorý sa 18.8.2020 vrátil z dovolenky v zahraničí. O 7:00 ráno zomrela 80-ročná pacientka z Tvrdošína, ktorá trpela aj iným závažným ochorením." V nemocnici sa momentálne nachádza aj ďalšia žena z Tvrdošína a ďalší muž z Lúčok (obec v okrese Ružomberok) s potvrdeným koronavírusom.

Ako nás ďalej informovala hovorkyňa, zosnulý muž sa vrátil z dovolenky v Chorvátsku, pričom na testoch bol iba v stredu minulý týždeň. Nešlo o pacienta, ktorý by mal predtým nejaké vážne zdravotné problémy. V piatok ho pre zhoršený zdravotný stav prijali do nemocnice, kde na piaty deň (dnes) zomrel. Zosnulá  pacientka z Tvrdošína trpela aj onkologickým ochorením.

Správu budeme aktualizovať.

(ms)

Páčil sa vám článok?