Žena si zabudla v trolejbuse MHD kabelku, ale vďaka neuveriteľnej náhode sa k nej vrátila!

3.6.2019
Trolejbus

Zdroj: Magistrát

Páčil sa vám článok?

Doslova ako malý zázrak by sa dal označiť príbeh, o ktorý sa dnes na sociálnej sieti so svojimi priateľmi podelila pani Kristína. Tá si zabudla v trolejbuse kabelku. Keď si to uvedomila, tak po nej zo všetkých síl začala pátrať, ale márne! A keď sa už takmer vzdala nádeje, tak prišiel až nečakane šťastný koniec...

"Nechápem, ako sa mi to mohlo stať. Zabudnúť celú kabelku v trolejbuse! Čo už som úplne mimo?! Išla som po Obchodnej v totálnej depke a predstavovala som si, ako budem vybavovať rôzne karty od občianskeho po vodičák a že ani nemôžem ísť domov, lebo nemám električenku, a vlastne ani kľúče, takže sa nedostanem do bytu. O peniaze nešlo, v hotovosti som tam mala maximálne 20 eur, ale inak tam bolo úplne všetko. Mobil mi zostal v ruke, takže som volala mame a švagrinej, a prosila ich o modlitbu. Sama som sa modlila, nech sa nájde nejaký poctivý človek, čo to vráti," tak začína opis inak dosť stresujúceho zážitku pani Kristína, ktorá cestovala linkou č. 207 z Patrónky a vystúpila pri Červenom kríži.

"Tam som si uvedomila, že som bez kabelky, tak som zatelefonovala jednej priateľke, ktorá má pohotovo zaviezla na konečnú linky č. 207 pri Zimnom štadióne. Vodič trolejbusu mi povedal, že nič nenašiel ani mu nikto žiadnu kabelku neodovzdal, takže som nepochodila a kamarátka ma napokon vyložila z auta na Kollárovom namestí. To už bolo takmer hodinu po tom, čo som ju stratila. Peši som prešla po Obchodnej a potom zabočila na Poštovú, kde som si všimla stojace policajné auto a pri ňom dvoch chalanov, ktorí s policajtami čosi riešili. Keď som prišla bližšie, tak som započula, že hovoria niečo o stratených veciach. Tak som si len smutne pomyslela, že zjavne nielen ja mám ťažký deň. Keď som sa im však lepšie prizrela, všimla som si, že jeden z nich má v ruke moju peňaženku! A na lavičke vedľa ležala moja kabelka!! S výkrikom: "Prosím vás, to je moja kabelka!" som prišla k nim, a následne som si vypočula neuveriteľný príbeh, ako títo dvaja zazreli v trolejbuse moju kabelku, v ktorej šmátral nejaký pán, až dokým nenašiel peňaženku, z ktorej vytiahol 20-eurovú bankovku. 

"Keď to chlapci videli, tak za ním prišli a povedali mu, že nakrúcajú sociálny experiment o tom, že či niekto tú kabelku vezme alebo z nej čosi zoberie. Keď mu oznámili, že to celé nakrútili na kameru a teraz môžu zavolať políciu, tak pán tých mojich 20 eur vrátil. No a oni potom už všetky nájdené veci po správnosti odovzdali na polícii. A tak mám úplne všetko v bezpečí. Okrem toho, že som brutálne šťastná a vďačná za vypočuté modlitby, tak ma ohromuje vynaliezavosť a statočnosť týchto dvoch chalanov. A keďže som bola trochu rozrušená a nemala im šancu poriadne sa za ich krásny čin poďakovať a dúfam, že sa to k nim aspoň takýmto spôsobom dostane. Sú to moji osobní hrdinovia!" dodala Kristína.

(ars)

Páčil sa vám článok?