VIDEO: Lietadlo s vystrašenými cestujúcimi muselo náhle pristáť na letisku v Bratislave

3.11.2018
Kritická situácia v lietadle Boeing 737

Zdroj: YouTube/ Alba24.ro

Páčil sa vám článok?

Pilot, ktorý viedol lietadlo typu Boeing 737, musel pre technické problémy náhle pristáť na bratislavskom letisku. Jeho plánovaná trasa bola z rumunského mesta Kluž do írskeho Dublinu. Čo sa stalo?

Rumunské médiá publikovali zábery z letu OB 3755 leteckej spoločnosti Blue Air, ktoré zaznamenal jeden z pasažierov na palube a zverejnené bolo na portáli Youtube.
Časť ľudí sa však začala sťažovať, že nedostáva kyslík. Menšie deti začali plakať. Ako vidno na videu, ľudia si nasadili kyslíkové masky. Podľa stanoviska aerolínií pilot požiadal o pristátie na najbližšom letisku.

Situácia v lietadle Boeingu 737

„V stredu 31. 10. 2018 o 10.32 h bola na Letisko M. R. Štefánika odklonená linka spoločnosti Blue Air na trase z mesta Kluž v Rumunsku do Dublinu. Nešlo o núdzové pristátie. Linka bola odklonená z dôvodu pretlakovania kabíny,“ informovala dnes Bratislavské noviny hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

„Letecký dopravca Blue Air poslal pre cestujúcich náhradné lietadlo, ktoré odletelo s cestujúcimi z Bratislavy do Dublinu o 15.42 h,“ uviedla ďalej hovorkyňa.

(nc)

Páčil sa vám článok?