Ranná fáma: Električka na Záhradníckej mala vraziť do škôlkarov!

5.9.2018

Zdroj: FB Revizori

Páčil sa vám článok?

Dnes ráno krátko po 9-tej hodine sa stala dopravná nehoda na križovatke Záhradnícka a Jégeho. Prvotná informácia zverejnená na sociálnych sieťach hovorila o tom, že električka zrazila na priechode skupinku škôlkarov. Táto fáma sa však nepotvrdila. V skutočnosti však došlo ku klasickej zrážke, keď osobné auto vošlo do jazdnej dráhy električky smerujúcej z Ružinova v smere do mesta.

"Električke linky č. 9 náhle vošla do jazdnej dráhy vodička osobného auta, vodič MHD už pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť. Škodová udalosť sa zaobišla bez zranenia cestujúcej verejnosti, aj nášho vodiča. Dispečing DPB, a.s. ihneď zabezpečil náhradnú autobusovú dopravu v úseku Astronomická - Trnavské mýto," informovala hovorkyňa dopravného podniku Adriana Volfová. Vinníkom tejto udalosti bola šoférka osobného auta.

Zdroj: FB Revizori

Zdroj: FB Revizori

Nehoda je momentálne v štádiu riešenia políciou. Následky nehody boli odstránené a doprava funguje v bežnom režime. Fáma o tom, že električka vrazila do skupinky škôlkarov, ktorá sa krátko udalosti začala šíriť prostredníctvom sociálnej siete Facebook, sa, našťastie, nepotvrdila. 

Zdroj: FB Revizori

(nc)

Páčil sa vám článok?