Električenku si už môžete kúpiť aj na pošte

22.8.2017
0

Zdroj: Facebook Slovenská pošta

Páčil sa vám článok?

Ak využívate v Bratislave verejnú dopravu, tak po novom si môžete kúpiť električenku či dobiť elektronickú peňaženku Dopravného podniku Bratislava na každej pošte v kraji.

Spomínané služby môžete využiť na všetkých 111 pobočkách Slovenskej pošty v Bratislavskom kraji, čím ušetríte čas a energiu, ktorú by ste potrebovali na presun na najbližšie predajné miesto DPB. 

Ako ďalej informovala Slovenská pošta, dobiť si môžete všetky typy tarifných pásiem a časových taríf (7 dní, 30 dní, 90 dní, 365 dní). Kúpu môžete uhradiť v hotovosti, platobnými kartami Poštovej banky, Poštovou kartou a Poštovou kartou – Komerčnou. Ak je predaj predplatného cestovného lístka realizovaný na Bratislavskú mestskú kartu, tak je cestujúci povinný uhradiť tento nákup výlučne bezhotovostne, a to prostredníctvom BMK, na ktorú električenku nakupuje.

Nákup električenky začína platiť 4 hodiny po jej dobití. V prípade omylu alebo chyby je možné uskutočniť storno predaja električenky do 15 minút od jeho realizácie.

Na pošte však nie je možné zakúpiť si električenku, ak je jej cena 0 eur (teda ak má cestujúci viac ako 70 rokov, je držiteľom preukazu ŤZP alebo ŤZPS, diamantovej Jánskeho plakety apod.).

(ms, ts)

Páčil sa vám článok?