Gagarinova a Brigádnická ulica sú uzatvorené

11.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

- Gagarinova ulica v Bratislave je oddnes čiastočne uzatvorená. Uzávierka sa týka priameho jazdného pruhu pred Tomášikovou ulicou v smere do mesta. Zmena sa dotkla aj zastávky MHD v rovnakom smere za Tomášikovou ulicou. Dôvodom je oprava povrchu cesty, uzávierka potrvá do 24. augusta 2009.

Úplne uzatvorený je v Devíne 210-metrový úsek Brigádnickej ulice od Štrbskej smerom k cintorínu. Uzávierka pre opravu povrchu komunikácie potrvá do piatka 14. augusta. Čiastočne uzatvorené je aj Kollárovo námestie, mesto opravuje povrch zastávky na námestí v smere na Námestie 1. mája.

S čiastočnou uzávierkou treba počítať aj na Sliačskej ulici. Zmena dopravy sa týka 233-metrového úseku od Račianskej ulice, konkrétne pravej časti vozovky v smere na Kolibu. Dôvodom obmedzení je výstavba prepojovacieho plynovodu ako súčasť výstavby obytného súboru. Uzávierka potrvá do 8. septembra.

Magistrát žiada vodičov, aby rešpektovali a dôsledne dodržiavali prenosné dopravné značenie a svojou nedisciplinovanosťou nespôsobovali dopravné zápchy a kolízie.

Informovala o tom Mária Račková z bratislavského magistrátu.

(sita)

Páčil sa vám článok?