Našli sme mólo zážitkov na Liptove! S Bratislavskými novinami tu automaticky získate 10% zľavu na letný pobyt

10.6.2023

Zdroj: Maladinovo

Páčil sa vám článok?

Liptov dlhodobo patrí k top najobľúbenejším dovolenkovým destináciám na Slovensku. A niet sa čo čudovať; snáď žiaden iný región neponúka toľko rôznorodých prírodných, ale aj kultúrnych krás na jednom mieste. Pre Bratislavčanov predstavuje spoločne s Vysokými Tatrami voľbu číslo jeden v rámci domácej turistiky.

Letnú dovolenku na Liptove si zamilujete. Nespočetné možnosti turistiky, cykloturistiky, atrakcií, vodných športov a aktivít, prírodných krás aj kultúrnych pamiatok je zárukou, že si tu na svoje príde naozaj každý.

Skvelým miestom, z ktorého môžete Liptov spoznávať, je rezort Maladinovo, situovaný priamo na brehu obľúbenej Liptovskej Mary. Pešo sa priamo zo svojho apartmánu dostanete do vodného parku Tatralandia a ďalších atrakcií, ako je kontaktná zoo, veterný tunel Hurricane Factory či Dom hore nohami. Maladinovo sa navyše môže pýšiť jedinečným plávajúcim mólom a prístupom na pláž Liptovskej Mary. Práve tu si môžete požičať paddleboard a takto netradične objavovať zákutia vodnej nádrže. Ak sa na šport necítite, vylihovanie na pláži s výhľadom na Nízke Tatry je tiež dobrý plán.

Zdroj: Maladinovo

Apartmány v Maladinove sú moderné a poskytujú dostatok priestoru pre páry, rodiny aj menšie skupinky do 7 osôb. Ak si chcete dopriať luxusné pohodlie, k dispozícii je aj extra veľký apartmán s plochou väčšou ako priemerný byt v Bratislave, ktorý má aj vlastnú vírivku a infrasaunu. V rezorte nájdete takisto vírivku pod holým nebom, wellness centrum a masáže. 

Jedinečnou atrakciou sú pivné kúpele, ktoré mimoriadne priaznivo vplývajú na organizmus človeka. Pivovarské kvasnice posilňujú imunitu, prospievajú vlasom a nechtom. Kúpeľ blahodarne pôsobí i na nervový systém, odbúrava stres a harmonizuje organizmus. Dochádza taktiež k prehriatiu kĺbov a uvoľneniu svalstva tela. Kúpeľ je vhodný pre páry a je spojený s možnosťou neobmedzenej konzumácie piva Bernard.

Zdroj: Maladinovo

Maladinovo je veľmi vhodné aj pre rodiny s deťmi. Na tie tu čaká more športových aktivít či zábava s animátorkou. Deň môžete zakončiť napríklad opekačkou pri vode.

Skvelé jedlo je pre dokonalú dovolenku samozrejmosťou, a to v Maladinove veľmi dobre vedia. V reštaurácii Bernard Pub Maladinovo stavili na maximálnu kvalitu jedla, ku ktorému čapujú vždy čerstvé pivo Bernard. Počas letných prázdnin si vychutnáte grilované špeciality priamo na letnej terase.

Zdroj: Maladinovo

Na Liptove si užijete doslova more aktivít, na ktoré nestačí ani týždňová dovolenka. K najväčším atrakciám patria Nízke a Západné Tatry, ale aj neďaleká Veľká Fatra. Kraj je tu plný nádherných dolín, vodopádov či strhujúcich výhľadových vrcholov. I samotná Liptovská Mara ponúka mnoho možností využitia. Navštíviť môžete najvyššie položený hrad na Slovensku - Liptovský hrad, ale napríklad i čarovné skanzeny, zapísané v dedičstve UNESCO. Bohatý kultúrny program čaká v centre regiónu, meste Liptovský Mikuláš


Pozor, to najlepšie na záver. Na všetkých čitateľov Bratislavských novín čaká malá odmena. Letný pobyt v období 1.7. - 2.9.2023 máte v Maladinoveo s 10% zľavou. Stačí, ak pri rezervácii v oficiálnom rezervačnom systéme rezortu www.booking.maladinovo.sk zadáte do kolónky PROMOKÓD zľavový kód BN2023. Platí pre rezervácie urobené do 30.6.2023.

Zdroj: Maladinovo

(lz)

Páčil sa vám článok?