Hľadaný muž z autobusu: Sám sa prihlásil na polícii

26.8.2021
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Muž, ktorého hľadali v súvislosti s objasňovaním prípadu pokusu o znásilnenie, sa sám prihlásil na polícii. Ide o prípad, keď ženu krátko po vystúpení z autobusu prepadol neznámy muž v mestských častiach Podunajské Biskupice a Vrakuňa.

"So žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža, ktorý by vedel v tejto súvislosti napomôcť pri objasnení tohto skutku sme sa obrátili na verejnosť prostredníctvom príspevku na FB stránke bratislavskej krajskej polície.
Prostredníctvom tohto príspevku sa podarilo za menej ako 24 hodín od zverejnenia osloviť viac ako 320.000 ľudí a viac ako 1100 ľudí tento príspevok zazdieľalo na svojich FB profiloch. A práve aj vďaka medializácii prostredníctvom sociálnych sietí sa tento muž sám prihlásil na linke," informovali policajti na sociálnej sieti.

"Mladá žena, ktorá vystúpila krátko po 23.00 h z autobusu MHD na Dudvážskej ulici, prešla zo zastávky k bytovému domu na Toryskej ulici. Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa ju pokúsil násilím donútiť  k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol," informovali včera o prípade policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?