FOTO: Výstava nahých žien VOAYER sa po troch rokoch vracia opäť na Slovensko!

24.9.2019

Zdroj: Martin Čalfa

Páčil sa vám článok?

Nahota nie je hriech - v duchu tohto hesla sa už v októbri do Bratislavy na tri dni vráti Výstava skutočných nahých žien VOAYER, ktorej existenciu odštartoval jej autor Mário Petreje v roku 2016. Výstava sa v rokoch 2017 a 2018 organizovala v Prahe, kde zožala obrovský úspech a navštívili ju tisíce ľudí.

V roku 2018 sa výstava VOAYER konala v jednej z najznámejších pražských galérií, ktorá sa nachádza v jednej z najznámejších budov sveta – Tancujúci dom. Tento skutočne životný zážitok si nenechali ujsť ani mnohé známe osobnosti.  „Doteraz sme vystavili viac ako 155 žien. Presné číslo neviem, pretože na výstavách sa môžu vyzliekať aj návštevníčky a keďže túto ponuku veľmi často a rady využívajú, nemáme presnú evidenciu,“ vysvetľuje s úsmevom autor výstavy Mário Petreje.

Počas troch výstavných dní budú môcť návštevníci vidieť skutočné a nahé ženy! Niektorých sa budú môcť dokonca aj dotýkať. Atmosféru výstavy samozrejme dotvorí SHIBARI vystúpenie, počas ktorého budú môcť návštevníci vidieť zväzovanie nahej modelky v rôznych polohách. Hneď v prvý výstavný deň (piatok 25. 10. 2019) budú môcť návštevníci Zoya gallery na Ventúrskej vidieť nahú napríklad aj Daisy Lee - mladú a známu herečku z filmov pre dospelých, ktorej dokonalé telo nájdete napríklad aj na jej oficiálnom instagramovom profile. 

(ts)

Páčil sa vám článok?