Zabavíte sa a užijete si krásny deň: Bratislava bude opäť hľadať najrýchlejšieho lezúňa

24.4.2024
0

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

Páčil sa vám článok?

Milé preteky plné zábavy sa opäť blížia. V máji sa bude v Bratislave konať druhý ročník podujatia Najrýchlejší lezúň. Registrovať sa však môžete už dnes, počet účastníkov je limitovaný.

Ak máte doma dieťatko - lezúňa vo veku 7 až 12 mesiacov, môžete ho prihlásiť na jeho prvé preteky v živote. Okrem zábavy tu stretne svojich rovesníkov a príjemné popoludnie čaká i na vás. Podujatie Najrýchlejší lezúň su bude konať v pondelok 13. mája od 15:00 h v Dome kultúry Ružinov, moderuje obľúbený Richard Vrablec.

Pravidlá pretekov sú jednoduché. Vyhrá lezúň (súťažiť môže dieťa, ktoré v deň pretekov dovŕšilo dvanásty mesiac a mladšie), ktorý najrýchlejšie prelezie päť metrov na pretekárskej dráhe - špeciálnom koberci.  Rodičia môžu svoje deti motivovať rozmanitým spôsobom (bez dotyku), čo vždy prináša mnoho úsmevných okamihov a zábavy. Niekto používa chrumky, niekto mobil či rolku toaletného papiera.

FOTOGALÉRIA:

"Žiadne dieťa nie je príliš malé na to, aby nemohlo tráviť čas so svojimi rovesníkmi. Je dobré začať od najútlejšieho veku. Vlastne od batoľaťa. Preto existuje náš projekt Najrýchlejší lezúň. Príďte medzi nás a užite si trochu zábavy so svojimi maličkými. Pokojne sa môžete len pozerať, ale viac zábavy si užijete, keď svoje dieťa prihlásite ako účastníka pretekov," uvádzajú organizátori s tým, že vás čaká atmosféra skutočného športového zážitku.

Registrovať sa môžete TU.

(ms)

Páčil sa vám článok?