V Bratislave na križovatke Košická - Prístavná nefungujú semafory

26.5.2023
Semafor

Zdroj: FB Bratislava Works

Páčil sa vám článok?

V Bratislave na križovatke Košická - Prístavná aktuálne nefunguje svetelná signalizácia. Ručné riadenie vykonávajú policajti. Informuje o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Na križovatke ulíc Košická - Prístavná došlo k udalosti v cestnej premávke s účasťou troch motorových vozidiel, v dôsledku ktorej došlo k znefunkčneniu svetelnej signalizácie," uviedla Šimková. Polícia preto vyzýva vodičov na to, aby v danom úseku zvýšili pozornosť, prípadne využili alternatívne trasy a riadili sa pokynmi polície.

BPS Park odmieta tvrdenia o neplatnosti nájomných zmlúv o parkovaní

Súkromná spoločnosť BPS Park, ktorá prevádzkuje viac ako 17 rokov parkovanie v časti bratislavského Starého Mesta, odmieta tvrdenia o neplatnosti nájomnej zmluvy s hlavným mestom. Predbežný právny názor súdu o jej údajnej neplatnosti, o ktorej hovorí bratislavský magistrát, nemá podľa nej žiadnu právnu relevanciu. Konštatuje to vo svojom stanovisku v reakcii na vyjadrenia predstaviteľov samospráv o preberaní približne 3000 parkovacích miest do správy hlavného mesta.

​(tasr)

Páčil sa vám článok?