Ružinov spoznal najrýchlejšieho lezúňa, podujatie pokračuje v ďalších mestských častiach. Prídete?

18.5.2023
0

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

Páčil sa vám článok?

Najmilšie preteky, súťaž o narýchlejšieho lezúňa, sa už rozbehli. Vo štvrtok sa stretli malí závodníci v Ružinove, už v piatok pokračuje podujatie v Karlovej Vsi a neskôr sa presúva do ďalších troch mestských častí Bratislavy.

Lezúni sa dnes stretli v Ružinove. Atmosféra bola mimoriadne príjemná, mamičky s deťmi si atmosféru podujatia naozaj užili.

Do DK Cultus Ružinov,  ktorý bol spoluorganizátorom súťaže,  si prišlo zmerať sily na svoj prvý pretek v živote 13 malých závodníkov. Najrýchlejším lezúňom v Ružinove sa stal Tibor Štetiar, ktorý zdolal päťmetrovú dráhu za 10,85 sekundy. Druhé miesto patrilo Charlotte Bossaert s časom 13,76,  tretia skončila Tamarka Podolská, ktorá prišla do cieľa za 17,71 sekundy.

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

Víťaz Tiborko v strede, Charlotte vľavo,  Tamarka na rukách maminy vpravo.

"Bolo super, ľudia motivovali deti diaľkovým ovládačom, kukuričnými chrumkami, mobilom, keksíkom, balónikmi. Atmosféra bola príjemná, bojovná a všetkým zúčastneným vykúzlila úsmev na tvári," povedal nám moderátor podujatia Richard Vrablec. 

Medzi účastníkmi nechýbala ani známa speváčka, superstaristka Petra Humeňanská. Prišla aj so svojou 11 mesačnou dcérkou Eliškou. "Veľmi sa nám páčilo, bola to taká milá akcia. Eliška si to užila,  má rada iné deti, je spoločenská po mne," povedala nám speváčka s tým, že sa prišli najmä zabaviť. Pre zaujímavosť,  Eliškin čas bol cez 27 sekúnd. 

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

Je to až neuveriteľné, ale Petra Humeňanská sa oproti roku 2004, keď účinkovala v prvej sérii Superstar,  zmenila iba minimálne. Dnes prišla s dcérkou Eliškou.

Petru Humeňanskú určite registrujete, ak navštevujete bratislavské divadlá,  aj ako herečku. Účinkovala v SND, Radošinskom naivnom divadle, na Malej i Novej scéne (v muzikáli Na skle maľované) či v GUnaGU a Divadle a.ha. Naďalej sa však venuje hudbe. "Splnila som si sen a vydala aj autorské CD Tancujem bosá," prezradila nám. 

VIDEO Petra Humeňanská: Srdce v nás:

Organizátori pretekov zároveň rozbehli aj súťaž o najmilšiu fotografiu z podujatia Bratislava hľadá najrýchlejšieho lezúňa.  Ak sa súťaže chcete zúčastniť, lajknite FB stránku Najrýchlejší lezúň a pošlite im do správy fotografiu vášho drobca z pretekov najneskôr do 1. júna. Všetky prihlasené fotografie uverejnia na spomínanej stránke. Tri fotografie s najväčším počtom lajkov odmenia darčekom od Efko - hraj si československy a víťaz sa objaví aj na webe Bratislavských novín. Vyhodnotenie zverejnia 20. júna na Facebooku. 

Rozmýšľate, či sa prihlásite? Princíp pretekov je jednoduchý. Súťažiť môže dieťa vo veku od sedem do dvanásť mesiacov. Vyhrá lezúň, ktorý prelezie päť metrov za najrýchlejší čas. Už v piatok sa konajú preteky v Karlovej Vsi, neskôr v ďalších troch mestských častiach Bratislavy. 

Najrýchlejší lezúň - najbližšie podujatia

Karlova Ves

19.5. o 14:00 h, Camel Club 

Devínska Nová Ves

26.5. o 15:00 h, Istra Centrum

Nové Mesto

29.5. o 15:00 h, Stredisko kultúry Vajnorská

Podunajské Biskupice

30.5. o 14:00 h, DK Vetvár

Viac informácií nájdete na stránke www.najrychlejsilezun.sk, kde svoju ratolesť môžete prihlásiť. Ak nemáte internet, súťažiaceho môžete prihlásiť aj priamo na mieste. 

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

(ms)

Páčil sa vám článok?