Najmilšie preteky sú tu. Lezúni sa stretnú až v piatich mestských častiach, môžete vyhrať zaujímavé ceny

5.5.2023
0

Zdroj: pretekylezunov.sk

Páčil sa vám článok?

Máte doma lezúňa vo veku 7 až 12 mesiacov a je neskutočne rýchly? Prihláste ho do súťaže Najrychlejsilezun.sk. Môžete vyhrať naozaj zaujímavé ceny, napríklad týždenný pobyt v luxusnom Boutique hotel Hviezdoslav v Kežmarku. No najmä si užijete veľa zábavy v príjemnej atmosfére a určite si z podujatia odnesiete mnoho veselých zážitkov.

Súťaž lezúňov sa bude konať v druhej polovici mája a to až v piatich mestských častiach Bratislavy.

Princíp pretekov je jednoduchý. Hľadá sa najrýchlejší lezúň, teda dieťa vo veku sedem až 12 mesiacov (súťažiť môže ešte dieťa, ktoré v deň pretekov dovŕšilo dvanásty mesiac), ktoré prelezie päť metrov za najrýchlejší čas. Rodičia môžu svoje deti motivovať rozmanitým spôsobom (bez dotyku), čo vždy prináša mnoho úsmevných okamihov a zábavy. "Podujatie je ideálne pre mamičky na materskej dovolenke, ktorým pomáha sa socializovať, ale páči sa na ňom všetkým. Stretnú sa tu celé rodiny, priatelia, starí rodičia. Ide o prvý pretek v živote dieťaťa a chceme, aby naň malo navždy nádhernú spomienku. Každý malý pretekár dostane na chrbátik štartové číslo a na záver diplom, na ktorý mu napíšeme dosiahnutý čas. Chceme poďakovať aj mestským častiam, konkrétne Ružinovu, Karlovej Vsi, Devínskej Novej Vsi, Novému Mestu a Podunajským Biskupiciam, ktoré nám pri organizáciii podujatia vyšli v ústrety," prezradil obľúbený moderátor Richard Vrablec, ktorý akciu moderuje. Ako ešte dodal, niektorí rodičia na takéto preteky dokonca trénujú, na Slovensku sa osvedčilo motivovať deti kukuričnými chrumkami alebo mobilmi, fantázii sa však medze nekladú. Podujatie Najrýchlejší lezúň sa koná v Bratislave prvýkrát,  postupne by sa malo rozšíriť po celom Slovensku. 

Najrýchlejší lezúň- kedy a kam

Ružinov

18.5. o 15:00 h, DK Cultus Ružinov

Karlova Ves

19.5. o 14:00 h, Camel Club 

Devínska Nová Ves

26.5. o 15:00 h, Istra Centrum

Nové Mesto

29.5. o 15:00 h, Stredisko kultúry Vajnorská

Podunajské Biskupice

30.5. o 14:00 h, DK Vetvár

Viac informácií nájdete na stránke www.najrychlejsilezun.sk, kde svoju ratolesť môžete prihlásiť a zabojovať o hlavnú výhru - týždennú dovolenku v Boutique hotel Hviezdoslav v Kežmarku s raňajkami pre celú rodinu. Organizátor  rozbieha stránku Najrýchlejší lezúň aj na Facebooku. Ak nemáte internet, súťažiaceho môžete prihlásiť aj priamo na mieste. V každej mestskej časti prví traja získajú 33-eurový poukaz na konzumáciu od Fragolino cuisine. 

Zdroj: najrychlejsilezun.sk

​(ms)

Páčil sa vám článok?