FOTO: Starostu Ružinova ráno zobudil telefonát o tom, že mu horí miestny úrad!

22.9.2019

Zdroj: FB Martin Chren

Páčil sa vám článok?

Ružinovský starosta Martin Chren dnes zažil poriadne kruté ráno. Zobudil sa na telefonát od vicestarostu Martina Patoprstého, ktorý mu oznámil, že v budove Miestneho úradu Bratislava - Ružinov na Mierovej ulici vypukol požiar. Ako k tomu došlo?

"Len tak si chorý spíte doma v nedeľu ráno, keď vás zobudí telefón od vicestarostu.  “Deje sa niečo?” zamrmlete ešte v polospánku. “Až na to, že ti horí úrad, tak nič,” - slová, ktoré vás vystrelia z postele a aj chrípka vám prejde. Dnes ráno vypukol požiar v časti budovy nášho miestneho úradu, ktorá je už roky komerčne prenajatá súkromnému lekárovi. Najpravdepodobnejšia príčina je skrat od zariadenia (konvica alebo nabíjačka), pripojeného vo pokazenej predlžovačke. Ordinácia zhorela do tla, na úrade netečie voda a v trakte A nejde elektrina. Keďže v tejto časti sú aj naše servre, minimálne zajtra budeme fungovať v krízovom režime, za čo sa všetkým návštevníkom vopred ospravedlňujeme," napísal na sociálnu sieť ružinovský starosta Martin Chren. 

Zdroj: FB Martin Chren

Zdroj: FB Martin Chren

"Vďaka bleskovému zásahu hasičov, vrátane našich dobrovoľných z Ružinova, úrad okrem zadymenia a pár rozbitých dverí (aby sa hasiči dostali dnu) neutrpel, zdá sa, žiadne veľké škody. Ale plamene v ordinácii riadne olízli stenu, za ktorou je náš archív. Ešte raz ďakujem všetkým záchranným zložkám, hasičom, kolegom, ktorí už celú nedeľu riešia, ako budeme ďalej fungovať v obmedzenom režime a ako čo najskôr odstránime všetky škody," dodal starosta Ružinova.

(fb)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie