FOTO: Uhádnete, kde v Bratislave sa nachádzajú tieto desivé miesta?

12.11.2019
0

Zdroj: lb

Páčil sa vám článok?

Hoci Bratislava za posledných 30 rokov od roku 1989 jednoznačne skrásnela, stále v nej nájdete miesta, ktoré sú doslova hrôzostrašné. Dnes sme navštívili objekt, ktorý pripomína niečo medzi vojnou zničeným mestom na Blízkom východe a smetiskom.

Viete, kde sa nachádzajú tieto zrúcaniny a porozhadzované smeti? Ide o areál bývalej fabriky Matador v Petržalke. Vyzerá naozaj bezútešne, ruiny pripomínajú vojnou zničené mesto na Blízkom východe a všade naokolo sa váľajú smeti.  Nájdete tu naozaj všetko, okrem zvyškov stavieb aj staré vraky áut, pneumatiky, starú obuv či chladničku. Kde tu sa v tomto apokalyptickom prostredí mihne človek, v okolí sídli aj viacero firiem.

Ako to vyzerá, si pozrite v našej fotogalérii a na videách. 

FOTOGALÉRIA:

VIZUALIZÁCIE: Bývalé gumárne Matadorka sa premenia o pár rokov na novú štvrť: Čo tam vyrastie?

Schátraný priemyselný areál bývalých gumární Matador v bratislavskej Petržalke na Kopčanoch by sa mal o pár rokov premeniť na štvrť s obytnými aj nájomnými bytmi, obchodmi a priestormi pre administratívu. Výstavbu výškovej bytovky Matadorka pri Vienna Gate už spustila spoločnosť VI Group, v jej susedstve by mal vzniknúť projekt spoločnosti Matador development „Rekonštrukcia a dostavba výrobných hál Matador – I. etapa“.

(ms, lb)

Páčil sa vám článok?