Roztrhnutá trolej sa postarala o dopravný rozruch. Trolejbusy prestali premávať

24.11.2022
0

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Premávku trolejbusov už obnovili. Premávka trolejbusových liniek cez bratislavské Kramáre je obnovená. Linky 42, 47, 49 a 64 už premávajú. Povedal to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec. Obmedzenie podľa jeho slov pretrváva v úseku Búdková, kde sa roztrhol trolej.

Linky trolejbusov mestskej hromadnej dopravy v Bratislave číslo 42, 47, 49 a 64 cez Kramáre nepremávali, a to v oboch smeroch. Zabezpečená bola náhradná autobusová doprava.

Dôvodom bolo podľa slov hovorcu Dopravného podniku Bratislava Martina Chlebovca spadnuté trolejové vedenie na úseku Pražskej ulice. Dodal, že spadnuté vedenie poškodilo osobné auto.  Premávka trolejbusov bola obmedzená aj v úseku Búdková, kde sa roztrhol trolej. 

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Trolejové vedenie sa snažia opraviť. 

"Dnes v čase okolo 13:15 h sme prijali na čísle 158 oznam udalosti v cestnej premávke. Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave usmerňujú a regulujú cestnú premávku v dôsledku padnutia trolejov na úseku ulíc Pražská – Brnianska smer Patrónka (medzi dopravným múzeom a odbočkou na ulica Limbova). Pri páde trolejov, bolo poškodené jedno motorové vozidlo zn. Audi. Prípadné kolóny sa môžu tvoriť už na uliciach Šancová, Trnavská cesta prípadne Štefánikova," povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Stojace trolejbusy komplikujú dopravu. 

​(tasr)

Páčil sa vám článok?