VIDEO: Na stanici Nové Mesto horeli vagóny, vlakovú dopravu obmedzili

28.10.2018
0

Zdroj: O.O.

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí hasiči zasahovali pri požiari vagónov na Železničnej stanici Bratislava-Nové Mesto. Vlakovú dopravu museli čiastočne obmedziť.

"Na operačné stredisko bol krátko po sedemnástej hodine nahlásený požiar vagónov pri železničnej stanici Nové Mesto na Tomášikovej ulici v Bratislave. Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že ide o požiar štyroch  vagónov, ktoré stoja pri železničnej stanici. Hasiči sa snažia požiar lokalizovať, aby sa nešíril na ďalšie vagóny. Vlaková doprava je momentálne odstavená," informovali nás z operačného strediska hasičov.

Na mieste zasahovalo 30 chlapov s ôsmimi kusmi techniky.

Podľa hovorcu Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Tomáša Kováča zasiahol požiar celkovo šesť vagónov. "Vagóny sú na odstavnej koľaji na údržbu a čistenie. Doprava by nemala byť obmedzená," uviedol Kováč.

Príčiny požiaru budú predmetom zisťovania a vyšetrovania zo strany polície. Podľa Kováča je variantov niekoľko, od neúmyselného požiaru spôsobeného bezdomovcom až po úmyselné založenie požiaru. Výška škody na vozňoch zatiaľ vyčíslená nebola, podľa Kováča však bude značná.

(ms, tasr)

 

Páčil sa vám článok?