VIDEO: Išlo o život. Policajti na diaľnici D2 zachraňovali psychicky chorého muža

2.2.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti boli v stredu krátko po 18.00 h vyslaní k prevereniu oznámenia, v zmysle ktorého sa má na diaľnici D2 pohybovať neznámy muž. Po príchode na miesto spozorovali muža, ktorý ohrozoval nielen svoj život, ale aj zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky a pohyboval sa po ceste.

Policajti duchaprítomne pristúpili k mužovi za dodržania bezpečnostných opatrení, avšak muž preliezol betónové zvodidlá a chcel vyliezť na kovovú konštrukciu slúžiacu na dopravné značenie / mýtnu bránu ponad diaľnicu.

"Muž javil známky neštandardného správania, pôsobil rozrušene a zjavne nebol pri zmysloch. Policajti s ním nadviazali komunikáciu a snažili sa ho odhovoriť, muž však nereagoval a tvrdil že chce skočiť a zabiť sa,“ uviedol hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

VIDEO:

Policajti muža opakovane odhovárali od tohto konania, avšak muž nespolupracoval a svoje konanie chcel dokonať. Policajti muža nakoniec spacifikovali a zabránili mu v ďalšom ohrozovaní nielen seba ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Muža následne odovzdali na miesto privolaným záchranárom, ktorí ho odviezli za asistencie polície do nemocnice.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?