Agresívna dvojica na Hurbanovom námestí. Muž po údere zostal ležať na zemi

31.1.2023
Mestskí policajti pokutovali motoristov v novom meste - msp2
Páčil sa vám článok?

Hneď ako operátor linky 159 prijal oznam o agresívnej dvojici, vyslal na Hurbanovo námestie dve hliadky na jeho preverenie. Kým prišli mestskí policajti na miesto, celú situáciu sledoval prostredníctvom kamier a informoval o nej kolegov, ktorí smerovali pred Kostol Najsvätejšej Trojice.

"Mestský kamerový systém nám slúži na kontrolu ulíc v reálnom čase, na informovanie hliadok o aktuálnom dianí a zábery môžu byť použité aj ako dôkaz na súde," píšu na sociálnej sieti mestskí policajti.

Keď ste svedkom protiprávnej činnosti alebo sa len obávate, že by k nej mohlo dôjsť, neváhajte a kontaktuje mestskú políciu prostredníctvom linky 159. Aj vďaka tomu dokážeme predchádzať útokom, obťažovaniu alebo monitorovať potenciálnych páchateľov a páchateľky.

"V prípade, ktorý sa odohral v pondelok po tretej ráno, sme prišli na miesto pár desiatok sekúnd po telefonáte. Za ten čas došlo k oplácaniu agresie a následne k hrubému útoku," dodávajú mestskí policajti.

"Páchateľa sme chytili a obmedzili na osobnej slobode. Na ďalšie úkony si ho následne prevzali príslušníci policajného zboru," dodávajú.

Zranenému mužovi poskytli predlekársku pomoc a odovzdali ho do rúk zdravotníkom, ktorí ho previezli do Univerzitnej nemocnice na Mickiewiczovu.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie