FOTO a VIDEO: Po našom článku sa veci dali do pohybu - stromčeky z Miletičky odpratali!

3.1.2019
0

Zdroj: bal

Páčil sa vám článok?

Ako sme vás včera informovali, predajcovia ponechali nepredané stromčeky len tak ležať na opustených predajných stanoviskách. Po našom článku sa dnes už pred trhom na Miletičovej ulici dali veci do pohybu.

Dnes sme sa s kamerou znovu vybrali na miesta, ktoré sme včera dokumentovali. Na Miletičovej ulici to tentokrát vyzeralo celkom inak. Všetko bolo pekne poupratované, ani stopy po rozhádzaných vetvách, dreve a stromčekoch, ktoré sme na mieste našli včera. Pre porovnanie si môžete pozrieť video predtým a potom a posúdiť sami. Video zo včerajšieho dňa: 

Zdroj: Bal
Zdroj: Bal

​​,,Na predajnom mieste ešte stojí búdka a okolo nej sú porozhadzované stromčeky, na ktoré sa už začínajú zhromažďovať aj odpadky. Celkový pohľad nebol veľmi estetický, " okomentovali sme včera Miletičku. No dnes akoby sme sa ocitli na celkom inom mieste. 

Presvedčte sa sami ako sa celá atmosféra tohto miesta zmenila po uprataní a vyčistení.

Video z dnešného dňa tesne predtým, ako začalo snežiť:

Rovnako prinášame aj fotku z miesta po vyčistení a uprataní. Na Miletičovu ulicu je teraz hneď krajší pohľad. Čo poviete? 

Zdroj: bal

Zdroj: bal

Aj u nás v redakcii nás takýto pohľad veľmi potešil, rovnako ako prístup kompetentných, ktorí sa rozhodli rýchlo zareagovať.​

Ostatné stanoviská zo včera sme boli pozrieť a skontrolovať tiež. Boli to predajné miesta pred Martinským cintorínom a za Martinským cintorínom - Maximiliána Hella a pri známom záhradnom centre. Stromčeky sú síce pekne pripravené na odvoz, avšak ešte stále na mieste. Podľa našich informácií by mal odvoz prebehnúť v najbližších dňoch, rovnako ako tomu bolo v prípade Miletičky. Situáciu nepredaných stromčekov ponechaných na predajných stanoviskách budeme aj naďalej monitorovať. 

Náš článok zo včera, na ktorý nadväzujeme si môžete prečítať tu:

​(bal)

Páčil sa vám článok?