Jesenná výzva Dobrého suseda

2.10.2019

Zdroj: SLOVNAFT, a.s.

Páčil sa vám článok?

(pr) Grantový program Dobrý sused pre obyvateľov bratislavských mestských častí Vrakuňa, Podunajské Biskupice a obce Rovinka vyhlasuje jesennú výzvu na zasielanie projektových zámerov lokálnych komunít.

V programe majú priestor originálne nápady na zlepšenie kvality života a napĺňanie potrieb miestnych komunít, ktoré dokážu realizovať miestne samosprávy, školské zariadenia a občianske združenia so zapojením dobrovoľníkov.

Program Dobrý sused uviedla do života spoločnosť Slovnaft v spolupráci s Nadáciou Ekopolis v októbri 2018, aby podporila komunity žijúce v okolí bratislavskej rafinérie. Doposiaľ komisia vybrala z prijatých  žiadostí päť projektov. Tie získali grant v celkovej sume 13 468 eur.

Grantová výzva je naďalej otvorená a nepretržite prijíma projektové návrhy. Občania, samosprávy a organizácie v mestských častiach Vrakuňa, Podunajské Biskupice a v obci Rovinka majú  možnosť skvalitniť svoje okolie a získať pre svoj nápad grant až do výšky 4000 eur. Bližšie informácie o kritériách programu a formulár žiadosti nájdu žiadatelia na www.slovnaftludom.skwww.ekopolis.sk.

 

 

Páčil sa vám článok?