VIDEO: Jazdu arogantného vodiča v Čunove ukončila až polícia

6.10.2018
Policajná razia na Starej Vajnorskej

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

O tom, že za volant motorového vozidla si neváhajú sadnúť aj vodiči motorových vozidiel, ktorí ohrozujú nielen svoj život, ale aj život a zdravie ostatných, svedčí aj prípad ku ktorému došlo v priebehu včerajšieho dňa, teda v piatok 5. októbra..

"V dopoludňajších hodinách viedol 31ročný vodič motorové vozidlo zn. Škoda Octavia po komunikácii prechádzajúcej telesom vodnej hrádze v blízkosti mestskej časti Čunovo. V uvedenom úseku, kde je vodorovným ako aj zvislým dopravným značením predbiehanie iných vozidiel zakázané  a rovnako je dopravným značením obmedzená rýchlosť jazdy, vodič tieto dopravné značenia nerešpektoval a iné vozidlá predbiehal. Súčasne malo vozidlo na predných bočných sklách umiestnené tmavé fólie bez príslušného povolenia. Hliadkou PZ bol na mieste v súlade so zákonom zastavený a podrobený kontrole. Nakoľko sa vodič svojou agresívnou a riskantnou jazdou a nerešpektovaním príslušných dopravných značení dopustil priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, na mieste mu bol príslušníkmi PZ zadržaný vodičský preukaz, osvedčenie o evidencii vozidla, tabuľky s EVČ a rovnako mu bola ďalšia jazda zakázaná," informoval nás krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Napriek pravidelnému vykonávaniu osobitných kontrol zameraných na pozitívne ovplyvnenie dopravno-bezpečnostnej situácie na cestách, ako aj napriek vykonávaniu pravidelného dohľadu nad bezpečnosťou v cestnej premávke sme v poslednom období zaznamenali na území Bratislavského kraja nepriaznivý vývoj počtu dopravných nehôd. Tie mali v niektorých prípadoch tragický následok. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru  v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, plne sa venovali vedeniu vozidla, rýchlosť jazdy za každých okolností prispôsobili svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel. Rovnako apelujeme na vodičov, aby rešpektovali a pri vedení motorových vozidiel dbali na dodržiavanie ustanovení právnych predpisov, najmä zákona o cestnej premávke," dodal Szeiff.

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?