V Centre rodiny bude možné tvoriť veľkonočné dekorácie aj stať sa bábkohercom

9.3.2018
0
Centrum rodiny v dúbravke pripravuje druhú susedskú opekačku - centrum_rod_mc_dubravka
Páčil sa vám článok?

Možnosť vytvoriť si veľkonočné dekorácie, stať sa na chvíľu bábkohercom, ako aj ďalší program ponúkne Centrum rodiny v bratislavskej Dúbravke na Bazovského ulici počas soboty 17. marca. Informovala o tom riaditeľka centra Alžbeta Šporerová.

„Centrum rodiny pozýva všetkých malých aj veľkých, ktorí chcú stráviť zaujímavé sobotné popoludnie, do nášho komunitného centra. Všetci, ktorí prídu, si môžu sami v tvorivých dielňach vytvoriť zaujímavé veľkonočné dekorácie, či v rámci workshopu si vyskúšať, ako chutí bábkoherectvo so skutočnými bábkami - marionetami,“ priblížila Šporerová.

Predstavila aj ďalšie aktivity, ktoré centrum pripravilo pre návštevníkov. V rámci Týždňa mozgu bude jednou z nich vedomostný kvíz. „Krátke divadelné predstavenie Mechúrik Koščúrik a výstavu obrazov predstavia deti s autizmom,“ doplnila riaditeľka Centra rodiny, ktorá spresnila, že program sa začína o 16.00 h.

Centrum rodiny je nezisková organizácia ponúkajúca voľnočasové, vzdelávacie, poradenské a spoločenské aktivity nielen pre deti a mládež, ale aj rodičov, starých rodičov, či celé rodiny. Organizuje krúžky, semináre, workshopy, rôzne stretnutia a príležitostné podujatia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?