FOTO: Na Mickiewiczovej ulici skončilo auto prevrátené na boku

13.2.2018

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Pravdepodobne nepozornosť vodiča osobného auta a nedanie prednosti v jazde zapríčinili včera podvečer dopravnú kolíziu na križovatke ulíc Mickiewiczova a Ul. 29. augusta, po ktorej zostal osobný automobil značky Nissan prevrátený na boku. Na mimoriadne frekventovanom mieste muselo zasahovať šesť hasičov a traja záchranári...

Roh Mickiewiczovej ulice a Ulice 29. augusta sa stal v pondelok v čase poobednej dopravnej špičky miestom dopravnej kolízie dvoch áut. Vodič bieleho Nissanu nedal na križovatke prednosť striebornému vozidlu značky Toyota idúcemu po hlavnej ceste a skončilo po zrážke prevrátené na boku. „Na mieste zasahovalo jedno naše vozidlo so šesťčlennou posádkou a bola tu prítomná aj sanitka s tromi záchranármi," povedal pre Bratislavské noviny dispečer Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR.     

Zdroj: abn

​Nehodu pravdepodobne policajti uzavreli ako škodovú udalosť, nakoľko o jej priebehu polícia neinformovala a pravdepodobne pri nej nebol žiaden z vodičov zranený natoľko, aby musel byť hospitalizovaný. 

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?