FOTO VNÚTRI: Tento ružinovský pár vyhral súťaž o NAJ fotku zo svadobnej cesty

13.2.2018
0
Starosta Pekár a manželia Kuloštiakovci

Zdroj: MÚ Ružinov

Páčil sa vám článok?

Dominka a Michal Kuloštiakovci. To je mladý pár z Ružinova, ktorému sa podarilo zvíťaziť v súťaži o Naj fotografiu zo svadobnej cesty. Ich fotke dali ľudia v hlasovaní prostredníctvom sociálnej siete najviac „lajkov“.

Mestská časť Bratislava - Ružinov sa už po štvrtýkrát zapojila do Národného týždňa manželstva, ktorý trvá od 12.2.2018 do 18.2.2018. Ako už býva zvykom, samotnému týždňu v Ružinove predchádza súťaž o najkrajšiu fotografiu manželského páru. Tohtoročnou témou bola svadobná cesta. Národný týždeň manželstva 2018 sa nesie v znamení hesla „Manželstvo ako umenie lásky“. Keďže prvá veľká spoločná cesta býva práve tá svadobná, v tomto roku sa súťažilo o NAJ fotografiu manželského páru z Ružinova zo svadobnej cesty.

Víťazná fotografia:

Zdroj: FB Národný týždeň manželstva - Ružinov

O víťazoch rozhodli hlasujúci prostredníctvom známej sociálnej siete. Najviac „lajkov“ získala fotografia manželov Kuloštiakovcov. Včera si prvú cenu v podobe piknikového koša prebrali z rúk starostu (na úvodnej fotografii) počas tanečného večera pre zosobášené páry z Ružinova. „Do Národného týždňa manželstva sme sa zapojili už po štvrtýkrát. Každý rok pre manželov vymyslíme súťaž a organizujeme tanečný večer. Páry sa počas neho zabavia, zatancujú si, vycibria si svoje tanečné kroky pod vedením odborníkov a hlavne strávia príjemné chvíle a aj spoznajú nových ľudí,“ vyjadril sa starosta Ružinova Dušan Pekár.

Tanečný večer pre zosobášené páry:

Zdroj: MÚ Ružinov

​(ts, ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie