Mikulášovi začína náročný týždeň – kde všade ho budete môcť stretnúť?

1.12.2017

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Prvého Mikuláša v uliciach Bratislavy sme stretli dnes predpoludním na Hviezdoslavovom námestí. Rozdával sladkosti deťom, ktoré sa išli odviezť vo vláčiku Prešporáčiku. Prezradil nám, že ho čakajú náročné dni a poriadne rozbehaný bude už aj tento víkend.

Mikuláš na ľade

Kedy: Sobota 2.decembra od 10:00 hod.

Kde: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Trnavská cesta

Všetky deti dostanú darček od Mikuláša, na ľade budú prebiehať drobné súťaže a na koniec bude vyhlásená najkrajšia karnevalová maska. Nezabudnite si priniesť korčule a dobrú náladu! Vstupné na podujatie: 1 euro.

Mikuláš v Zoodome

Kedy: sobota 2.decembra 2017 od 10,30 hod do 17,00 h.

Kde: Zoodom na Bajkalskej 29/F

Najveselší Mikuláš so zvieratkami, kde nikto neodíde s prázdnymi labkami.

Na čo všetko sa môžete tešiť?
- zábavné súťaže pre psíky
- karneval
- program pre deti - maľovanie na tvár a tvorivé dieľne
- Dog dancing, Canisterapia, Hlavolamy so psíkmi
- veľká mikulášska tombola o skvelé ceny!
- adopcia šteniatok a podpora útulku Dog Azyl
- chutné občerstvenie pre všetkých 2nohých aj 4nohých
- samozrejme, príde aj Mikuláš, Anjel a Čert :)

KARLOVESKÝ MIKULÁŠ

Kedy: Nedeľa 3.decembra od 10,00 hod do 13,00 hod.

Kde: Karloveské centrum kultúry na Molecovej 2

Zdroj: Facebook Karlova Ves

Mikulášsky program v Karloveskom centre kultúry tentokrát obohatia známi Chipmunkovskí kamaráti Alvin, Teodor a Simon. Zažijete s nimi neopakovateľnú talent show, pri ktorej sa zabavia deti i dospelí. Mikuláš na rozprávkových saniach bude mať pripravené pre každé dieťa sladký balíček a cukrovú vatu. V čase od 10.00 do 12.00 h bude prebiehať tvorivá dielnička, kde si deti vyrobia vlastný mikulášsky odznak.

Mikuláš v ZOO

Kedy: V nedeľu 3.decembra 2017 od 10:30 hod.

Kde: Zoologická záhrada, Mlynská dolina 27

Mikuláš spolu s anjelom a čertom zavítajú aj do bratislavskej zoologickej záhrady. Okrem toho, že potešia najmenších návštevníkov, pomôžu aj pri kŕmení zvierat, ktoré sa začne o 11:30 hod. Deti nakŕmia medveďa Félixa, diviaky, zebry, žirafy a uvidia aj kŕmenie šeliem. Opice spravia divadlo s dekami a pre tých, čo vydržia do konca, je pripravené vozenie na koníkoch.

Mikuláš v Eurovea

Kedy:  Nedeľa 3.decembra 2017 od 14,00 hod do 18,00 hod.

Kde: Nákupné centrum Eurovea na Pribinovej

Ak ste celý rok poslúchali, aj tento rok budete mať možnosť stretnúť sa s Mikulášom osobne a dokonca si s ním urobiť aj fotografiu na pamiatku pri vianočnom stromčeku.

Mikuláš v Planetke

Kedy: Pondelok 4. decembra 2017 od 18,00 hod.

Kde:  Planetka na Drieňovej č. 37

Aj tento rok sme pre tých najmenších pripravili v Planetke Mikuláša.Na poslušné deti bude čakať Mikuláš a samozrejme nezabudli sme aj na tie zlé, na ktoré sa teší čert. Taktiež Vás čakajú čertice z Dancy shake so svojou bubnovačkou a detská diskotéka.

Mikuláš v Ružinove

Kedy? Streda 6. decembra o 17,00 hod.

Kde? Park Andreja Hlinku

Zdroj: Facebook

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na podujatie Mikuláš v Ružinove, ktoré sa uskutoční v stredu 6.12.2017 o 17.00 h v Parku A. Hlinku. Mikuláš, Anjel a Čert nabalili veľa balíčkov plných sladkých maškŕt. Každé dieťa či už zlé alebo dobré dostane od Mikuláša balíček. Deti aj dospelí sa môžu tešiť na vystúpenie Karin Olasovej.

Mikuláš v Dúbravke

Kedy: V stredu 6.decembra od 16,00 do 19,00 hod.

Kde:  Pred Domom kultúry v Dúbravke, Saratovská 2/A

Zdroj: Facebook

Blíži sa čarovný čas sviatkov strávený v kruhu najbližších a naplnený radosťou v očiach našich najmilších. Pre deti majú sviatky čarovnú moc, príde zázračný ujo Mikuláš a tri týždne po ňom zapĺňa priestor pod svetielkujúcim vianočným stromčekom Ježiško.  Mikuláš príde do Dúbravky spolu s čertom a anjelom. Čaká vás skvelá zábava, tvorivé dielničky, krásne darčeky a v neposlednom rade rozsvietenie stromčeka.

Mikuláš v meste

Kedy: Streda 6. decembra 2017 o 16,00 hod.

Kde: Hlavné námestie – vianočné trhy

V rámci podujatia Vianočná Bratislava zavíta Mikuláš so svojimi pomocníkmi aj medzi malých a veľkých Bratislavčanov, ktorí prídu na vianočné trhy na Hlavné námestie.  Akciu organizuje bratislavský magistrát.
(ars, foto: facebook a TASR)

Páčil sa vám článok?