Sneh spôsobil problémy aj na Moste SNP - policajti ho museli pre osobnú dopravu uzavrieť!

30.11.2017

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Most SNP alias Nový most musel byť dnes nečakane a neplánovane políciou uzavretý pre osobnú dopravu. Na streche známej reštaurácie UFO sa totiž nazhromaždilo nebezpečne veľké množstvo snehu, ktorý odtiaľ museli odstrániť. Počas týchto prác policajti púšťali cez most jedine prostriedky MHD.

Sneh dnes paralyzoval aj dopravu cez Most SNP, ktorý spája Staré Mesto a Petržalku. Na streche reštaurácie UFO sa totiž nazhromaždilo počas minulej noci a dnešného dňa veľké množstvo snehu a hrozilo, že z nej spadne na cestnú komunikáciu, čo by mohlo v prípade osobných automobilov spôsobiť obrovské nepríjemnosti, ak nie poškodenie vozidla a prípadnú haváriu.

Manažér reštaurácie UFO pre Bratislavské noviny potvrdil, že táto situácia naozaj nastala a momentálne čakajú na príchod hasičov, ktorí by mali sneh zo strechy bezpečne odstrániť. Prevádzku reštaurácie táto mimoriadna udalosť nijako nenarušila a situáciu na Moste SNP majú pod kontrolou policajti, ktoré poskytli k situácii nasledujúce vyjadrenie: „Z dôvodu odstraňovania nahromadeného ľadu a snehu na streche reštaurácie nachádzajúcej sa na moste SNP, dôjde v čase od 15.00 h  k úplnému uzavretiu tohto mosta pre motorové vozidlá na nevyhnutne potrebný čas. Doprava v uvedenom úseku bude usmerňovaná hliadkami dopravnej polície. Vodičov vyzývame aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi hliadok PZ, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu."

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?