Blíži sa Vianočný bazár: Chystajú sa naň aj Francúzi

9.11.2017
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Na tohtoročnom 26. ročníku charitatívneho Vianočného bazára nebudú chýbať ani Francúzi na Slovensku. Prítomnosť zástupcov veľvyslanectva, Francúzskeho inštitútu v Bratislave, ale aj frankofónneho združenia Bratislava Accueil potvrdila francúzska ambasáda na svojom webe.

Vianočný bazár, ktorý organizuje Medzinárodný klub žien/International Women’s Club of Bratislava v spolupráci s ministerstvom zahraničných vecí, bratislavským magistrátom a s veľvyslanectvami sídliacimi na Slovensku, sa uskutoční v nedeľu 26. novembra od 10.00h do 17.00h v priestoroch Starej tržnice v Bratislave. „Tak, ako už pravidelne posledných desať rokov, Francúzsko sa zúčastní na tomto renomovanom podujatí s vôľou preukázať svoju štedrosť a veľkodušnosť,“ píše sa na oficiálnom webe ambasády france.sk

Vianočný bazár sa v Bratislave koná od roku 1991. Na vstupnom, z predaja a dobrovoľných príspevkov jednotlivých účastníckych veľvyslanectiev a organizácií sa odvtedy podarilo vyzbierať už viac ako milión eur. Na ostatnom podujatí v roku 2016 sa zhromaždilo 80.389 eur. Všetky získané prostriedky používa Medzinárodný klub žien na charitatívne účely.

(TASR)

Páčil sa vám článok?