Skladatelia a textári pozor! Ešte tri dni máte na prihlásenie sa do Ružinovskej lýry 2017

7.11.2017

Zdroj: MČ Ružinov

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov aj tento rok hľadajú tých najlepších skladateľov a textárov z Bratislavského kraja. Víťazná pieseň Ružinovskej lýry získa publicitu a mediálnu podporu v rozhlase RTVS a rádiu Viva. Interpreti môžu svoje piesne zasielať do 10. novembra 2017.

Ružinovská lýra je jedinečná súťaž autorských piesní, ktorá dáva príležitosť mladým ľuďom zviditeľniť svoju tvorbu pred širokým publikom, ako aj zahrať si v sprievode Orchestra Gustava Broma. Jediný festival pôvodnej tvorby v Bratislavskom kraji otvorí svoje brány vo veľkom finálovom kole 3. decembra 2017 o 19:00 hod. v Spoločenskom dome Nivy na Súťažnej ulici. Počas finálového večera bude prebiehať hlasovanie o cenu diváka. Všetci zúčastnení rozhodnú o víťaznej piesni a výherca získa poukážku v hodnote 300 eur do nákupného centra AVION Shopping Park.

Interpreti môžu zasielať prihlášky a súťažné piesne spolu s textom do 10. novembra 2017 na email cultus@cultusruzinov.sk. Každá pieseň musí spĺňať viacero podmienok: hudba a text musí byť autorská, pred súťažou nezverejnená a text musí byť v slovenskom jazyku. Podmienkou zaradenia piesne do súťaže je trvalý pobyt jej autorov na území Bratislavského kraja. Všetky zaslané piesne a texty budú posúdené odbornou komisiou, ktorá vyberie 10 finálových piesní. Výsledky budú zverejnené 16. novembra 2017. Viac informácií na www.cultusruzinov.sk.

(ts, ars, foto: MČ Ružinov)

Páčil sa vám článok?