VIDEO: Na Vajnorskej narazila električka č. 4 do osobného automobilu, ktorý jej nedal prednosť

30.10.2017

Zdroj: Roman Slušný

Páčil sa vám článok?

Nový týždeň sa nezačal dobre pre vodiča osobného automobilu, ktorý dnes ráno o 8:18 hod. pri snahe odbočiť z Vajnorskej ulice na Škultétyho nedal prednosť električke č. 4 a tá doňho narazila.

Dopravná kolízia skomplikovala električkovú dopravu smerom z Trnavského mýta na Zlaté piesky a električky stáli až po Krížnu vo veľkej kolóne. „Osobné motorového vozidlo vošlo náhle do jazdnej dráhy električky linky č. 4, pričom náš vodič už pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť. Vinníkom nehody, ktorú polícia vyšetruje ako škodovú udalosť, je cudzí účastník. Pri zrážke električky a automobilu nedošlo k zraneniu vodiča ani cestujúcej verejnosti," informovala Bratislavské noviny hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová. 

„Na tomto mieste dochádza k nehodám pomerne často, lebo vodiči sa snažia odbočiť z Vajnorskej ulice na Škultétyho a skôr sa sústredia na protiidúce vozidlá, ktoré idú v rannej špičke dosť nahusto a v snahe využiť nejakú medzeru si neuvedomia, že súbežne s nimi môže ísť električka a tá má na tomto úseku prednosť," povedal nám svedok rannej kolízie, ku ktorej došlo o 8:18 hod.    

Ešte v čase o 8:45 hod. stáli električky od Vajnorskej smerom na Trnavské mýto a Krížnu ulicu vo veľkej kolóne, pričom na mieste nehody bolo ešte stále prítomné vozidlo dopravného dispečingu DPB ako aj špeciálne policajné vozidlo určené na dokumentáciu dopravných nehôd a škodových udalostí. 

Video: 

(ars, foto: ars, video: youtube)  

Páčil sa vám článok?