Po Bratislave premáva električka č.17 - viete odkiaľ, kadiaľ a kam sa s ňou odveziete?

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

V súvislosti so začiatkom nového školského roku došlo v bratislavskej mestskej hromadnej doprave k niekoľkým zmenám v jej organizácii - jednou z nich je aj vypravenie električkovej linky č.17, o ktorej existencii mnohí Bratislavčania dodnes netušili a boli zmätení, či do nej majú nastúpiť, respektíve kam ich vlastne odvezie.

Namiesto linky č. 7 od dnes ráno a popoludní bude dočasne premávať linka číslo 17 z Rače, resp. ŽST Vinohrady cez Račianske mýto, Vazovovu a Trnavské mýto až do Ružinova. Električka jazdí v čase dopravnej špičky, teda približne od šiestej do deviatej ráno a potom od 14. hodiny približne do 17,30 h. 

„Čo to je? Jednotka a sedmička išli naraz?" s humorom komentovali fotografiu novej električkovej linky č.17 na sociálnej sieti niektorí Bratislavčania. Niektorí ľudia boli prekvapení, na čo bolo potrebné električkou spájať práve Raču s Ružinovom, keďže do týchto smerov premáva dostatok iných liniek a navyše sa ňou nedostanete do centra mesta. Na druhej strane ide o dočasné opatrenie, ktoré potrvá len dovtedy, kým nebude dokončená električková výluka na Špitálskej ulici. Potom by sa mala MHD stať opäť prehľadnejšou, respektíve takou, na akú bola cestujúca verejnosť zvyknutá.

(ars, foto: FB)   

Páčil sa vám článok?