Program pre deti pripravila i Záhorská Bystrica

31.5.2017
0
Program pre deti pripravila i záhorská bystrica - zahorska
Páčil sa vám článok?

Medzinárodný deň detí oslávi Záhorská Bystrica v piatok od 15.00 hod. zábavno–športovým popoludním pre malých i veľkých. V areáli Základnej školy s materskou školou na Hargašovej ulici bude pripravený program i občerstvenie.

O program sa postarali učitelia zo Základnej školy s materskou školou na Hargašovej v spolupráci s miestnymi organizáciami dobrovoľných hasičov a Červeného kríža, ale aj rodičia oslávencov. Program je zostavený tak, aby si v ponuke našiel niečo pre seba každý návštevník osláv.

Medzi pripravované atrakcie patrí napríklad požiarne auto, detský kútik s hrami a súťažami, ale aj maľovanie na tvár či jazda na poníkoch. Na deti tiež čakajú športové súťaže za odmeny. Zmerať sily si budú môcť v stolnotenisových súbojoch či florbale. „Záhorská Bystrica víta každého malého návštevníka, ktorý si príde užiť svoj deň a zabaviť sa so svojimi blízkymi. Každoročne sa stretávame s vysokou návštevnosťou a teší nás hlavne skutočnosť, že do príprav nezabudnuteľných zážitkov pre svoje ratolesti sa Bystričania púšťajú vždy s veľkým odhodlaním a radosťou. To vytvára skvelú atmosféru a buduje priateľskú komunitu,“ uviedol Jozef Krúpa, starosta Záhorskej Bystrice. 

(ts, ms, Foto: zahorskabystrica.sk)

Páčil sa vám článok?