Vianočná ulička priblíži Štedrý večer

30.11.2015
0
Vianočná ulička priblíži štedrý večer - vianocna_ulicka_dnv
Páčil sa vám článok?

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi sa môžu tešiť. Mestská časť pripravuje aj tento rok pre návštevníkov Vianočnej uličky okrem zaujímavého programu aj obľúbený párty stan, v ktorom si návštevníci budú môcť oddýchnuť v prípade horšieho počasia.

Vonku, okrem tradične bohatej ponuky jedál, zahrejú dekoračné ohne. Z občerstvenia sa okrem vianočnej klasiky ako varené vínko, cigánska či punč, môžu miestni, ale aj návštevníci z iných kútov hlavného mesta tešiť na vynikajúcu vianočnú kapustnicu, lokše, jaternice, údené výrobky a tlačenku. Chýbať nebudú cukrovinky, perníky, vianočné pečivo, vafle, trdelníky, dekoračné a remeselné predmety a pre deti hračky.

Vo Vianočnej uličke si preto každý návštevník nájde to, po čom mu srdce či žalúdok túži. Vianočné trhy na Hradištnej ulici v Devínskej Novej Vsi ponúknu od štvrtka do soboty množstvo stánkov s vianočnými dobrotami a zaujímavými výrobkami a v podvečerných hodinách kultúrny program. Tento rok budú Vianočné trhy v Devínskej Novej Vsi od 3. do 5. decembra.

(ts)

Páčil sa vám článok?