Trampoty s Trampolínom sa skončili, narodilo sa FUNCITY

9.4.2012
0
Trampoty s trampolínom sa skončili, narodilo sa funcity - Funcity
Páčil sa vám článok?

Prevádzkovatelia kedysi obľúbeného detského centra Trampolíno v Cubicone v Mlynskej doline neplatili nájomné a centrum skončilo. Nový majiteľ Cubiconu, skupina Hamilton Group, sa vtedy verejne zaviazala, že v dohľadnom čase otvorí pre deti iné, ešte lepšie centrum. A stalo sa – dnes majú deti, ale aj rodičia, ktorí navštívia obchodnú Galériu Cubicon, prípadne v Cubicone bývajú, k dispozícii úplne nové centrum FUNCITY. Je väčšie a modernejšie ako Trampolíno.

„FUNCITY je väčšie, modernejšie a má viac atrakcií ako bývalé Trampolíno. Pribudla príjemná kaviareň, kde môže rodič v pokoji počkať, kým sa dieťa vyblázni. A pribudli aj služby - vieme zariadiť a zrealizovať kompletnú detskú párty, zabezpečujeme aj službu stráženia detí. Plus budeme zbierať podnety návštevníkov a dolaďovať koncept," povedal mediálny zástupca spoločnosti Hamilton Group na Slovensku Karol Wolf z agentúry Dynamic Relations 2000.

(sk)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?