Malý kúsok Francúzska v Mlynskej doline

9.4.2012
0
Malý kúsok francúzska v mlynskej doline - Cordelia
Páčil sa vám článok?

Francúzsko-britský holding Hamilton Group, ktorý nedávno prevzal všetky slovenské aktíva českej realitnej skupiny Sekyra Group, prináša do obchodnej galérie Cubicon v Mlynskej doline niekoľko noviniek, ktoré sme doteraz v Bratislave nemali. Výkonný riaditeľ skupiny Hamilton Group Jeremy Cristau je presvedčený, že tradičné a kvalitné obchody s dobre nastavenými cenami si nájdu svojich zákazníkov.

„Obchod s módou Cordelia de Castellane asi na Slovensku pozná iba málo ľudí, ale môžem vás ubezpečiť, že je to vyhľadávaná značka. Obľúbila si ju napríklad Victoria Beckham a iné celebrity. Je to typický francúzsky obchod, ktorý sa orientuje na detskú módu. Ten náš v Cubicone bude nielen prvý na Slovensku, ale nenájdete ho ani v jednej z okolitých krajín," hovorí výkonný riaditeľ Hamilton Group Jeremy Cristau.

Okrem tejto značky prilákal Hamilton Group do Cubiconu aj známeho predajcu kvalitných pánskych košiel Cafe Coton a predajcu kvalitnej obuvy Loding. Tieto tovary patria do strednej cenovej úrovne, ale vyznačujú sa mimoriadnou kvalitou a trvanlivosťou. „Topánky Loding nosím aj ja a môžem vás ubezpečiť, že na rozdiel od mnohých iných, aj oveľa drahších značiek, vydržia dlhé roky v neporušenom stave. Sú mimoriadne kvalitné," povedal J. Cristau a dodal, že jednou z jeho podmienok na umiestnenie týchto obchodov bolo, aby dodržali ceny, ktoré sú bežné aj v zahraničí. Podľa jeho slov sa totiž na Slovensku často stretával s prípadmi, keď obchodníci veľmi predražovali dovážaný tovar.

„Cordelia de Castellane bude mať v Cubicone rovnaké ceny ako v Paríži alebo kdekoľvek inde na svete", dodal J. Cristau.

(jc)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?