O tehotenstve a objatí v Záhorskej Bystrici

3.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

V Záhorskej Bystrici bude v dňoch 9. – 10. júna 2010 ojedinelá konferencia s medzinárodnou účasťou pod názvom „Pevné objatie už pred narodením“.

Témami konferencie budú tehotenstvo a pôrod ako kľúčové a rozhodujúce obdobia pre kvalitu celého ďalšieho života každého človeka, ale aj  rodinné systémy, láskyplná výchova a pevné objatie.

Záštitu nad akciou prevzal starosta mestskej časti Vladimír Kubovič.

Konferencia sa v miestnom spoločenskom dome uskutočňuje v rámci aktivít  Svetového týždňa rešpektu a úcty k pôrodu 2010,  ktorý každoročne vyhlasuje Frankofónna aliancia AFAR.

Hlavnými hosťami podujatia budú detská psychologička, zakladateľka Terapie pevným objatím (TPO), prezidentka medzinárodnej spoločnosti pre TPO a autorka mnohých kníh Jiřina Prekopová, ale aj gynekológ, pôrodník, detský psychiater, psychoneuroendokrinológ a riaditeľ Ústavu prenatálnej a perinatálnej medicíny, psychológie a sociálnych vied v Bratislave Peter G. Fedor-Freybergh. Hlavnú myšlienku celej konferencie je možné zhrnúť pod názov záverečného príspevku J. Prekopovej  ...„aby se ti dobře vedlo na Zemi“.

Tlačová konferencia k podujatiu sa uskutoční v stredu 9. júna o 13.00 h. v priestoroch odbornej konferencie, teda vo Veľkej sále Spoločenského domu v Bratislave – Záhorskej Bystrici na Námestí Rodiny 1.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?