Topil sa sneh, praskali aj vodovodné potrubia

4.3.2009
0
Páčil sa vám článok?

Odchádzajúca zima pripravila Bratislave na rozlúčku niekoľko nepríjemných udalostí. Prasknuté vodovodné potrubie napríklad zatopilo garáž na Riazanskej ulici a mnohé časti mesta zostali bez vody.

Poškodenie najširšieho vodovodného potrubia (120 centimetrov) v Bratislave na Bojnickej ulici a následne aj ďalšieho nad ním zavinili niekoľkohodinovú odstávku vody. Priľahlé časti boli dlhé hodiny bez pitnej vody, do celých Podunajských Biskupíc, Vrakune a Prievozu začala tiecť až po oprave potrubia.

Na Kazanskej ulici zase prasknuté vodovodné potrubie spôsobilo zatopenie garáže. Autá tam zaplavilo do výšky približne 60 až 70 centimetrov. Bratislavská vodárenská spoločnosť sľúbila, že odškodní obyvateľov, ktorým vytopilo garáže. Bližšie informácie poskytnú na čísle Call centra vodárenskej spoločnosti 0850 123 122, prípadne sú na www.bvsas.sk.

Vo Vajnoroch zase spodná voda a roztápajúci sneh zaplavili pivnice a staré letisko. Na Roľníckej ulici napríklad mohla premávať len mestská hromadná doprava, problémy hlásili aj z iných ulíc a objektov.

(mm)
Páčil sa vám článok?