Vo Vajnoroch sa začne jarné upratovanie

9.3.2008
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskej mestskej časti Vajnory sa v utorok začne jarné upratovanie. Do prvej polovice apríla budú podľa harmonogramu na vybraných miestach pristavované veľkokapacitné kontajnery spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu, a.s., (OLO).

Kontajnery však budú určené výhradne na veľkorozmerný odpad, občania do nich môžu umiestňovať napríklad čalúnený a drevený nábytok, okná, dvere, železo či drobný stavebný odpad vo vreciach. Miestna samospráva spolu so spoločnosťou OLO zároveň upozorňujú obyvateľov, že kontajnery sa po naplnení nebudú priebežne vyprázdňovať a ich okolie nebudú pracovníci v žiadnom prípade dočisťovať. Žiadajú preto všetkých občanov, aby odpad neukladali na zem, ale využili iný kontajner alebo iné zberné miesto.

V utorok budú kontajnery pristavené pri zdravotnom stredisku na Roľníckej ulici, na križovatke ulíc Uhliská-Tomanova-Zbrody a na začiatku Tomanovej ulice. V utorok 18. marca budú môcť občania využiť kontajnery na križovatke ulíc Pračanská-Čierny chodník, na križovatke ulíc Uhliská-Šinkovská a na križovatke ulíc Príjazdná-Čierny chodník. V utorok 25. marca budú kontajnery k dispozícii na križovatke ulíc Pri mlyne-Tomanova, na križovatke ulíc Osloboditeľská-Rybničná a na križovatke ulíc Za farou-Pri Struhe.

V piatok 28. marca budú kontajnery rozmiestnené na križovatke ulíc Za farou-Pri Struhe, na rohu Šaldovej ulice, na križovatke ulíc Na doline-Nad jazierkom a na križovatke ulíc Koncová-Zátureckého. V piatok 4. apríla nájdu občania veľkokapacitné kontajnery na parkovisku oproti krčme na Roľníckej ulici, na križovatke ulíc Kúkoľova-Tomanova, na konci Roľníckej ulice, na konci ulice Pri Struhe za TJ Vajnory a pri bytových domoch oproti BEZ na Ryničnej ulici.

Informácie uverejnila mestská časť Vajnory na svojej oficiálnej internetovej stránke.

(sita)

Páčil sa vám článok?